09-02-07

Mentale kwestie

vandaag heb ik het er, na twee rustdagen wegens blessureleed, toch maar op gewaagd. Toen ik m'n mp-3 speler wou aanzetten bleek die het niet te doen. Heeeeeel vervelend, zeker ook omdat ik geen horloge om had. Dan maar lopen op gevoel. Eerst een goeie 1,5 km en nadien nog 'ns 2,4km. Ik ben nu al een tijdje aan het lopen en ik merk twee belangrijke dingen op. 1/ ik loop het best 3 tot 4u na een maaltijd. Vandaag had ik nl. weer last van m'n maag tijdens het lopen, ook al was het weer 2u geleden dat ik nog at. 2/ na twee rustdagen loop ik minder soepel dan op de trainingen waarbij er slechts 1 dag tussen zit.

Omdat m'n mp-3 speler het niet deed moest ik de instructies van coach Evy missen alsook de muziek (hoewel het niet m'n muziekvoorkeur is). Het lopen was moeilijk en ik dacht aan opgeven. Ik realiseerde me hoezeer lopen toch echt wel 'n mentale kwestie is. Op een bepaald moment dwong ik mezelf om niet te zeuren en om gewoon te lopen zonder denken. Het lopen ging toen beter.

Nu zit ik achter m'n computer en voel de stijfheid in mijn enkel. De extra rustdag heeft wel deugd gedaan want tijdens het lopen had ik minder pijn. Ik hoop dat ik het allemaal volhoud en vooral, dat mijn lichaam het volhoudt.

Fijn weekend en tot later!

groetjes, katrien

17:39 Gepost door Katrien in Lopen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Goed toch !!!!! je doet het echt schitterend, volhouden hé.

Gepost door: Geert | 09-02-07

doe zo verder lopen komt inderdaad "uit het koppeke" ... hou vol!

Gepost door: Koen | 10-02-07

De commentaren zijn gesloten.