11-02-07

alles komt altijd goed

Vanmorgen beslist om maar meteen te gaan lopen. Ik had geen last van blessures en ben, met enige vertraging, begonnen aan les 24 van het programma. Nog 3 te gaan en ik loop 5km. Joepie!! Vandaag liep ik dus 10 en een keer 20 min. Evy zei dat dit de zwaarste les was uit het programma en dat we de volgende keren 'n beetje meer op snelheid gingen trainen. (zo heb ik het op z'n minst begrepen). De wind stond strak maar de temperatuur was ideaal. Ik realiseerde me dat ik misschien toch wel 'n T-shirt teveel aan had. De training liep goed, hoewel het toch altijd wel 'n  beetje vechten blijft. Dat zal wel normaal zijn, denk ik. Ik blijf nog steeds last hebben van m'n rechter knie, enkel en af en toe de achillespees. Ik vraag me af of m'n lichaam gewoon moet wennen en kracht moet opbouwen of is er misschien meer aan de hand?

Ik ben wel blij dat ik het vandaag weer leuk vond om te lopen (vorige week was mijn moraal een beetje laag :-)) en ik kijk alweer uit naar dinsdag!

Bedankt aan de mensen met tips over sportdrank ed. Ik heb me voorgenomen om iets meer te drinken want dat deed ik eigenlijk niet voldoende.

Fijne week en lieve groetjes, katrien

15:14 Gepost door Katrien in Lopen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

knappe training hoor Katrien, nog effe en je loopt dat half uur aan één stuk! Fijn ook dat je er al volop van kan genieten, da's de enige manier om het ook te blijven volhouden...het moet leuk blijven hé. Doe zo voort!!

Gepost door: Ruthje | 11-02-07

Drie... Nog 3 trainingen en het is al zover! Die 5km zal je zeker lukken. En wat die kwaaltjes betref, je moet je lichaam de tijd geven om zich aan te passen aan je sportleven. En niet vergeten dat de rustdagen heel belangrijk zijn! Af en toe wat gas terugnemen kan al wonderen doen bij een pijnlijke knie. Succes nog!

Gepost door: Muriel | 11-02-07

doel in zicht de 5 km komt eraan. Het zal je zeker lukken. Toch fijn dat je geniet van het lopen want dat kan je alleen maar meer motiveren. Iedereen heeft wel eens een dipje.

Gepost door: Smurfineke | 12-02-07

Zooltje ! Hallo,
Mijn man had in het begin ook veel last , en is toen nar runners gegaan?
Ze hebben zijn manier van lopen goed bestudeerd.
En ze hebben een klein zooltje in zijn ééne loopschoen gelegd .
Nu loopt hij goed 10 km en geeft geen pijn meer !
Misschien een goed idee om ook eens te gaan ?
T'kan veel ongemakken voorkomen ! Loop niet als je te veel pijn hebt, dat verergerd de zaken alleen maar !
Ik ben er zeker van dat je binnen een afzienbare tijd 10 km loopt ;-)
gr jetty

Gepost door: jetty | 13-02-07

De commentaren zijn gesloten.