15-02-07

Avondloper

Vandaag had ik echt een goede loopdag. Mijn werkdag zat er om 19u00 op en om te vermijden dat ik aan zetelatletiek zou doen reed ik maar meteen door naar het sportterrein. Ik had een makkelijke les voor de boeg: 10,12 en 12min. Hoe later op de avond, hoe beter ik loop. Ik ben duidelijk een avondmens. Voor het eerst sinds de trainingen had ik even het gevoel in een roesje te zitten. Het liep allemaal heel erg soepel en het leek alsof ik kon blijven lopen. Sinds mijn ijsbehandelingen van het afgelopen weekend heb ik helemaal geen last meer van pijn in mijn rechterbeen, het voelt zalig! Ik blijf me toch maar aan het start-to-run schema houden, kwestie van me niet te forceren. Ik kijk alweer uit naar zaterdag... de laatste les naar de 5km. Op naar de 10! :-)

22:25 Gepost door Katrien in Lopen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

goe bezig ! Sterk hoor, hoe 'gedisciplineerd' jij dat allemaal op je 1tje regelt. Als je het slim aanpakt (traag genoeg dus) ga je nog verschieten van jezelf. Kijk over 3 maand anders maar eens terug naar je blog. Iets om nu al happy over te zijn ?

Gepost door: jogginggirl | 15-02-07

the end is near... allé ik bedoel, je hebt bijna je eerste doel ( die 5 km ) bereikt !
Dat verdient meer dan een dikke proficiat :-)
Maak er 'n leuk wknd van en tot schrijfs,

Gepost door: Steven | 16-02-07

Eigen ritme Grappig hoe iedereen zo zijn eigen ritme heeft. Mij mag je om 5u 's morgens oproepen om te lopen maar vraag me aub 's avonds niet van nog veel uit te spoken!

Gepost door: Julie | 16-02-07

avond ik ben dus absoluut géén avondmens, de dinsdagse avondtraining is altijd een marteling voor mij en voor de rest probeer ik zo veel mogelijk 's morgens of 's middags te lopen. iedereen heeft blijkbaar zijn eigen ritme op dat vlak hé. Goed bezig hoor, en leuk dat je been geen pijn meer doet!

Gepost door: Ruthje | 16-02-07

Ik vind zo rond een uur of zeven 's avonds vlak voor het avondeten het beste. Ik heb altijd een verschrikkelijk onaangenaam gevoel wanneer ik binnen de drie uur na een maaltijd ga lopen. En 's ochtends loopt er een anderhalfjarige rebel in huis rond die het moeilijk maakt om te gaan lopen ... binnen een paar jaar neem ik ze gewoon mee!!!! Katrien, 5 km is een al een mooie prestatie ... ik weet nog goed de dag dat ik besloot iets aan de conditie te gaan doen (2004). Zeker tien kilo te zwaar en getekend door het studentenleven... Dag 1 op de loopband in het Sportkot in Leuven .... welgeteld 6.5 min gelopen aan hartslag 170!!!!! Ben daar toen een hele avond misselijk door geweest ... en tien maanden later liep ik de Guldensporenmarathon .... Succes

Gepost door: wim | 17-02-07

5 Km Geweldig je eerste doel is bijna bereikt. Van 5 naar 10 zal gemakkelijker zijn hoor.
Komende zondag gaat er in Kiewit - Hasselt een jogging door, ga je daar al voor je 5 Km. Laat iets weten ik loop daar normaal gezien de 10 Km.

Gepost door: Geert | 18-02-07

De commentaren zijn gesloten.