04-03-07

Running Kat GOES Schildpad Kat

Les 3 van het trainingprogramma naar de 10km achter de rug. Gezien het afgelopen donderdag zo moeizaam liep besloot ik maar om deze les 'n keer te herhalen. Aan dit tempo ben ik nog lang bezig (geduld Katrien). Ik ben gelukkig want het liep opnieuw goed. 10min inlopen (heel traag), 25 lopen (traag), 10min uitlopen (heel, heel traag). Het is een oefening hoor... maar het trager lopen heeft ervoor gezorgd dat ik er opnieuw plezier in had. Heel regelmatig zei ik tegen mezelf: wees een schildpad - wees een schildpad - wees een schildpad. Ik  had best nog veel reserves aan het einde van deze les. Ik dacht even dat ik de loopmicrobe, samen met mijn griepmicrobe, verloren was. Gelukkig, niets is minder waar (wat de loopmicrobe betreft althans)!
Mijn goede voornemen voor de komende week: vroeg gaan slapen... door vermoeidheid had ik vorige week veel minder (loop)energie.
Bedankt voor jullie lieve opkikkertjes als reactie op m'n vorige bericht!
Veel succes voor de komende loopweek! groetjes, Katrien
 
 

                            kat
 
 
De Schildpadkat...
Schildpadden zijn vrijwel altijd poezen hoewel er heel soms ook een schildpad kater voorkomt. De vacht van deze katten bestaat uit drie kleuren, zwart, lichtrood en donkerrood. Deze katten zijn vaak rustig, lief en uiterst vriendelijk. :-)) 

14:57 Gepost door Katrien in Lopen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

schildpadkat Hey zo'n kat heb ik thuis :-)
In het begin dacht ik echt dat die niet normaal was, maar de dierenarts zei dat deze kleur katten bijzonder wild kunnen zijn,
ze is al gelukkig beetje geminderd nu ze 2 jaar is :-)

Gepost door: sara | 05-03-07

zwangere schildpadkat Hallo,
ik heb zelf een schildpadkat die één dezer dagen kleine kittens krijgt. Ik woon in Meeuwen en misschien is er iemand geinteresseerd in zulk een katje??
Groetjes.

Gepost door: Katleen | 18-04-07

schilpadkat onze kat is nog heel erg bang en loopt voor ons weg alleen s,nachts als je rustig lig komt ze bij je

Gepost door: rositah | 04-08-08

hoi,

wij hebben ook zo'n kat ze is al 16 jaar oud!

groetjes

Gepost door: Ryana | 29-10-08

schildpadkat Heey.
Wij hebben ook een schildpadkat in huis.
Ze is ongeveer 12 jaar.
Het is zo'n schat, ze volgt je overal waar je maar bent. En gaat altijd bij je liggen. :)

Groetjess

Gepost door: Ellen | 22-05-09

Schilpad is ALTIJD een poes, dit komt omdat de kleuren op het X-chromosoom liggen, en er max 2 kleuren op een X liggen, een kat (XY) is dus nooit schildpad (wit en zwart gelden niet als kleur ;) )

Gepost door: nina | 29-06-12

De commentaren zijn gesloten.