09-03-07

snertweek

Zucht, wat een snert-week. Oververmoeid zit ik hier dan... achter mijn pc-tje. Zoals jullie wel kunnen zien ben ik deze week niet gaan lopen. Idd, net als c-ke met schaamrood op m'n wangen. Ik kon het nochtans gebruiken... voor de stress, voor de overuren, voor de minder zonnige gedachten. Ja, ZON... ik wil zon. Ik had me voorgenomen om vanavond een uurtje vroeger te stoppen op het werk om te gaan lopen. Toen ik m'n kantoortje buiten kwam regende het pijpenstelen. Toch maar gaan lopen want tja... "van lopen kweek je discipline" (zucht). De finse piste lag modderig en glad bij. Ik was extra waakzaam nadat ik 'n keertje bijna uitgleed. Vandaag liep ik 30min. aan een rustig tempo. M'n rechter enkel doet pijn... dit weekend nog 'ns een ijsbehandelingetje doen. Zondag ga ik opnieuw. Er staan dan 38 min. op het programma. Het gaat mooi weer worden (please)... ik ga ervan genieten!! Jullie hopelijk ook!

18:16 Gepost door Katrien in Lopen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

kop op meid ... k'heb ook zon week achter de rug , denk da 'k weet hoe je je voelt , maar geen nood de weermadame Sabine H heeft 15 gr voorspelt dus je gaat je beentjes kunnen strekken ... dus kop op hé daaaag

Gepost door: katrien r | 09-03-07

alernatief zoeken ook als het regent moet je die coditie op peil houden hoor. Als ik een week niks doe, dan ben ik zeker 10% van de conditie kwijt en dan is het alweer langzaam opbouwen. Waarom loop eens niet op een loopband, 't is wel saai, maar het helpt wel bij slecht weer. Succes tijdens het wekend,en ik hoop ook voor ons allen hier op goed weer zonder regen.

Gepost door: Geert | 09-03-07

zon 't is in orde, bestelling van je zon komt eraan

Gepost door: jogginggirl | 10-03-07

De commentaren zijn gesloten.