18-03-07

I'm back

Les 7 en les 8 zijn inmiddels achter de rug. Vandaag was het echt genieten!! Jullie hebben misschien wel gemerkt dat mijn motivatie de laatste twee weken op een zeer laag pitje stond. Het lopen liep niet lekker en echt veel plezier had ik er niet aan. Tja, de dipjes des levens.

Ik heb zo'n fijn voorgevoel dat vandaag het keerpunt was naar een betere loopperiode.

Afgelopen donderdag zei Evy (trouwe Evy) opeens dat ik nu in staat was om te genieten van het lopen. Ik realiseerde me dat ik misschien teveel bezig was met het feit dat ik een "inspanning" deed, terwijl het net zo goed "ontspanning" is. Vandaag vertrok ik dus met die ingesteldheid en het ging zo super goed. Het was echt zalig. Mijn rechterbeen deed wel 'n klein beetje pijn maar de conditie was super. Na 41 minuten zei Evy dat de les erop zat maar mijn gedrevenheid heeft me nog een aantal minuten laten verderlopen totdat ik aan een kleine 7km zat. Grensverleggend want zover liep ik tot op heden niet. JOEPIE!!

Toen ik thuiskwam heb ik m'n been nog even met ijs behandeld en nadien gemasseerd met flexium. Hopelijk lukt het dinsdag weer. Het belooft dan een pittige les te worden (met versnellen).

Geniet van het lopen deze week en heel veel groetjes,

Katrien

22:11 Gepost door Katrien in Lopen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Goed zo Leuk te lezen dat je de spirit weer vast hebt. Zulke dipjes kennen we allemaal, komt wel weer goed. Wel voorzichtig zijn met dat been he!

Gepost door: Julie | 18-03-07

Alles komt altijd weer goed Je ziet, als je blijft geloven in jezelf komt alles terug goed, en wordt het zelfs beter. We blijven alvast trouwe supporters.

Gepost door: Geert | 19-03-07

Fijn vooral... dat je je plezier in het lopen weer hebt teruggevonden ! Dat is en blijft toch het belangrijkste - vind ik.
Knap ook dat je die 7 km-grens doorbroken hebt.
Je ziet wel dat je progressie blijft maken hé, ook al kom je dan af en toe een dipje tegen :-)
Verzorg je verder goed, en loop ze nog deze week !

Gepost door: Steven | 19-03-07

goed Dat is inderdaad een betere opvatting, dat je het lopen ziet als ontspanning. Je zal er dan nog meer plezier aan gaan beleven.

Gepost door: marc | 20-03-07

smeren Mooi die vooruitgang en positieve spirit. Het is waar dat het lopen niet altijd even prettig is maar toch mis je het direct als je een training overslaat. Zou de smog verantwoordelijk zijn voor het smeren van de flexium? Bij ons wordt er ook flink gesmeerd...:-)

Gepost door: Smurfineke | 20-03-07

De commentaren zijn gesloten.